Wat zijn de voordelen van air-up

Er zijn veel voordelen van air-up te noemen, hieronder zetten wij alle voordelen van de air-up voor je op een rij. Mogelijk dat deze voordelen je kunnen helpen met het maken van een beslissing over de aanschaf van de air-up.

Wat zijn de voordelen van air-up

Suikervrij drinken

Doordat je eigenlijk alleen maar water drinkt maar wel het idee hebt dat je iets met smaak drinkt krijg je geen suiker binnen! Als je frisdrank zou drinken zitten hier vaak suikers in, ook al staat er 0% suiker kunnen er nog toevoegingen in zitten. Vaak wordt er dan vermeld in de kleine letters “0% suiker toegevoegd” maar zitten er van nature wel suikers in de producten die in je drinken verwerkt zijn.

Geen toevoegingen

De air-up heeft tijdens het drinken helemaal geen toevoegingen! Je drinkt puur water. Gezonder dan dit kan niet! En dan kun je ook nog eens uit heel veel verschillende smaakjes kiezen!

Minder plastic afval!

Ook deze speelt mogelijk zwaar mee in je overweging, alle verpakkingen van frisdrank (of misschien blikjes) leveren een hoop afval op. Door gebruik te maken van deze hervulbare fles voorkom je een hele berg afval!

Minder CO2 in de lucht

Je pads worden door air-up in een kleine verpakking verzonden, dit geeft ook minder CO2 tijdens het vervoeren van je pads. Mogelijk haal je de andere flessen drinken in de winkel wel met de voet (of op de fiets) maar deze flessen hebben al een een enorme reis afgelegd voor ze in de winkel komen (Fabrikant > Distributie winkel > Winkel). Je bespaart er ook een hoop CO2 mee dus!

Veel overheerlijke smaken

Met air-up heb je heel veel verschillende overheerlijke smaken! Je kunt telkens voor een andere smaak kiezen en de smaken gaan ook nog best lang mee! Het is ook mogelijk om de pod te deactiveren door deze omlaag te drukken als je een moment gewoon even alleen water wilt drinken.

Bij air-up komen ook steeds meer smaken op de website te staan waar je uit kunt kiezen! Steeds meer keus voor de meest lekkere combinaties!

Air-up bestellen

Ben je al overtuigd of wil je de website van air-up nog even goed doorlezen? Neem dan een kijkje op de website van air-up voor alle overige informatie.