Smaakt Air up cola naar echte cola

Je vraagt het je vast af, Smaakt Air up cola naar echte cola? Is het de moeite waard om hem te proberen? Is het te vergelijken of smaakt het totaal anders? Moet ik hem drinken met spa rood (bubbeltjes water) of is het met plat water ook lekker? We zochten het voor je uit!

Smaak van Cola snoepjes

Als we alle Reviews online van klanten lezen en de pads ook zelf testen komen we uit bij een smaak van Cola-snoepjes! Heerlijke frisse smaak die oprecht naar Cola smaakt. Als je echt 1 op 1 de Cola-maak zoals het uit de fles komt wilt hebben zit er wel wat verschil in. Maar iedereen online (en ook wij) raden zeker aan om deze smaak te proberen. Daarnaast bevat je Kola dan ook 0 Kcal! Een lekkere Cola-smaak en een 6-pack op het strand dus!

Cola met bruisend water

Ook raden we je eens aan de Kola-pads te proberen met bubbeltjes water! Ook als je bubbeltjes water normaal niet lekker vindt geeft het bij deze smaak een echt cola gevoel! Zeker een aanrader dus om het eens te proberen.

Kola Pod
Bron: Air-up

Kola van Air-Up

Het zal je misschien al opgevallen zijn aan de naam in het kopje van deze alinea, Kola, zo heet de smaak van Air-Up. Ze noemen het zelf ook “de eerlijkste cola ooit. Geen suiker, geen cafeïne, geen kunstmatige toevoegingen.”.

Kosten Pods

In een bestelling zitten drie pods, dit is genoeg om 15 liter water om te zetten in Kola. Dat is 23 keer vullen! Onze ervaring is dat het wel langer mee gaat dan de 15 liter! De smaak neemt dan wel een beetje af na 15 liter.

Duurzaamheid Pod

De Pod wordt erg duurzaam gemaakt, dus buiten dat het gezond is, is het ook nog eens duurzaam.

  • 100 % natuurlijke aroma’s
  • Pods worden gemaakt van recyclebaar materiaal
  • Bevatten een vlies met natuurlijke aroma’s

Alle pad worden gemaakt in Duitsland

Voedingswaarde

De tabel met voedingswaarde is misschien wat overbodig, maar omdat we dit altijd meenemen in een review zullen we hem toch maar vermelden:

VoedingsinformatiePer 100ml
Energie0kj / 0 kcal
Totale vetten0g
waarvan verzadigde vetzuren0g
Koolhydraten0g
waarvan suikers0g
Eiwitten0g
Zout0g
Bron: Website Air-Up

Kola pads

Mocht je meer informatie willen over deze Pads, kijk dan op de website van Air-up. Hier vind je veel meer informatie over de pads.