Philips OneBlade Rewiew.

Hier is hij, de Philips OneBlade Rewiew! Een uniek scheerapparaat dat erg fijn zou werken. Maar is dit ook echt het geval? Moet je een OneBade kopen of is het een flop? Ons testteam gebruikt de OneBade al ruim 2 jaar & hieronder staat onze ondervindingen.

De Philips OneBlade Rewiew

De Philips OneBlade een ‘hybride’ scheerapparaat van Philips. Een scheerapparaat waarbij je zowel nat als droog kan scheren en geen scheerschuin nodig hebt! Ze geven een aantal voordelen die je zou hebben bij het gebruik van dit scheermes. Laten we deze eens op een rij zetten en verder bekijken.

 1. Droog & Nat – Het is zeer eenvoudig en mogelijk om de mesjes te gebruiken op een natte of droge huid. Het is ook mogelijk om scheerschuim te gebruiken.
 2. Geen irritatie – Irritatie wordt tegengegaan doordat de mesjes ongeveer 1 mm van je lichaam af blijven.
 3. Glad Niet mogelijk – Volledig glad scheren is onmogelijk, dat komt doordat de mesjes ongeveer 1 mm van je huid af blijven.
 4. Lange levensduur – Volgens Philips gaan de mesjes ongeveer 4 maanden mee.
 5. Gehele lichaam – Doordat je jezelf niet snijd is de OneBlade erg handig voor het gehele lichaam.
 6. Trimmen, scheren & Stylen – Alles is mogelijk met de OnBlade zelf en de opzetstukjes.

Niet helemaal glad

Wil je je gezicht helemaal glad hebben? Dan is de OneBlade misschien niet helemaal wat je zoekt. Doordat de mesjes in een beschermer zitten (waardoor jezelf snijden bijna onmogelijk is), blijft er altijd een klein beetje haar staan. Dit is wel bijna onzichtbaar, maar echt volledig weg zijn je haren dan niet.

Conclusie Philips OneBlade

De Oneblade van Philips is een uitstekende trimmer voor het onderhouden van je baard of gezichtshaar. Ik ben zeer tevreden over het gebruiksgemak van de Oneblade. Het apparaat is licht en heeft een goede grip, wat het gemakkelijk maakt om te hanteren tijdens het trimmen.

De Oneblade is ook zeer effectief in het scheren van haar. De dubbele mesjes zorgen ervoor dat het haar efficiënt wordt geknipt, zonder dat het haar wordt beschadigd. Het mesje is ook gemakkelijk te verwisselen wanneer het nodig is om het te vervangen.

Een ander groot pluspunt van de Oneblade is de flexibiliteit van de trimmer. Met verschillende opzetstukken is het apparaat geschikt voor het scheren van verschillende lengtes, wat het gemakkelijk maakt om je baard of gezichtshaar op de gewenste lengte te houden.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Oneblade van Philips. Het is een krachtige en effectieve trimmer die gemakkelijk te gebruiken is en goed presteert. Ik kan de Oneblade aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede trimmer.

5 pluspunten van Philips Oneblade

 1. Gebruiksgemak: De Oneblade van Philips is gemakkelijk te hanteren en ligt goed in de hand, wat het gemakkelijk maakt om te gebruiken tijdens het trimmen van je baard of gezichtshaar.
 2. Effectief knippen: De dubbele mesjes van de Oneblade knippen haar efficiënt en zonder beschadiging, wat resulteert in een professioneel uitziende trim.
 3. Flexibiliteit: De Oneblade heeft verschillende opzetstukken die geschikt zijn voor het knippen van verschillende lengtes, wat het gemakkelijk maakt om je baard of gezichtshaar op de gewenste lengte te houden.
 4. Lange batterijduur: De Oneblade heeft een lange batterijduur, wat betekent dat je het apparaat lange tijd kunt gebruiken zonder dat je het hoeft op te laden.
 5. Gemakkelijk te onderhouden: Het mesje van de Oneblade is gemakkelijk te verwisselen wanneer het nodig is om het te vervangen, wat het onderhoud van het apparaat gemakkelijk maakt.

5 minpunten van Philips Oneblade

 1. Prijs: De Oneblade van Philips kan duurder zijn dan sommige andere trimmers op de markt.
 2. Geen waterdichte versie: Er is geen waterdichte versie van de Oneblade beschikbaar, wat betekent dat het apparaat niet kan worden gebruikt in de douche of na het scheren.
 3. Geen precisieknop: De Oneblade heeft geen precisieknop om het knippen van kleinere hoeveelheden haar gemakkelijker te maken.
 4. Geen trimkam: De Oneblade heeft geen trimkam om het knippen van langere haarlengtes gemakkelijker te maken.
 5. Mesjes slijten snel: Sommige gebruikers hebben gemeld dat de mesjes van de Oneblade snel slijten en vaak vervangen moeten worden, wat kan leiden tot extra kosten.