Hoe gebruik je een air up?

Je ziet ze steeds meer op reclames voorbijkomen, en misschien wil je hem zelf ook gaan gebruiken. Maar Hoe gebruik je een air up? We leggen je het uit in deze video en hebben onderaan ook nog een instructievideo staan van Air Up zelf, hier staat ook alle uitleg in over het gebruik van deze fles.

Stappenplan

1. Fles Vullen

Om te beginnen haal je de rubberen sluiting van de fles af. Als je dit hebt gedaan kun je de fles omspoelen en daarna vullen met Koud water. Dit kan plat water zijn (dat uit de kraan of een fles komt) of bijvoorbeeld uit een bruiswatermachine. Je kunt zelf testen en bepalen wat voor soort water je het lekkerst vindt in de Air-Up

2. Rietje Monteren

Zorg dat het rietje goed aangesloten in het mondstuk zit, als deze niet goed is aangesloten werkt de fles niet naar behoren.

3. Mondstuk plaatsen

Plaats het mondstuk stevig op de drinkfles. Druk deze goed aan en zorg dat hij op de juiste manier op de fles zit. (Dit kan je zien aan de rand, op één plek zit een opening (luchtfilter) deze moet aan de bovenkant zitten.

Waarom lekt mijn Air-up
(Mondstuk aan bovenzijde)

4. Geurpod op bovenkant drukken

Haal de geurpod uit de verpakking en druk hem op de bovenkant. Druk deze goed aan. Als deze omlaag zit is het mondstuk niet actief. Als je hem weer een stukje omhoog trekt wordt deze actief (zie stap 5)

5. Geurpod activeren 

Trek de geurpod iets omhoog, er zit een randje op het mondstuk, trek hem maximaal tot dat stuk omhoog. De Geurpod wordt nu actief.

6. Drinken maar

Nu kun je drinken met de Air-Up en proef je smaak! Mocht dit echter nog niet het geval zijn, bekijk dan even onze pagina met veel voorkomende fouten.

7. Extra tip

Kantel de fles niet naar achter zolang de sluitende dop er niet op zit! Aan de achterkant van de fles zit een opening, dit is de luchtvoorziening van de fles. Zodra je drinkt komt hier de lucht door naar binnen die de plaats van het water in de fles overneemt. Meer hierover lees je op de Waarom lekt mijn Air-up Pagina.

8. Afsluiten

Je kunt de kop op de fles schroeven om deze af te sluiten, laat hierbij gewoon de geurpod zitten! Als je de dop erop draait zakt de geurpod ook mee omlaag en wordt deze ook van het mondstuk afgesloten. Zodra de dop er goed op zit lekt de fles ook niet meer als je hem meeneemt in je tas! Zorg er wel voor dat de dop goed is afgesloten en je de fles eerst test op lekken!

Instructie video

Air-Up heeft zelf ook een instructievideo gemaakt, bekijk deze video hieronder: